Mestar - Vuosien asiakaskokemus Merplastilla

Defibrillaattoreiden eli sydäniskureiden yleistyminen työ- ja julkisille paikoille on ollut tervetullut trendi, ja sydäniskureita keräävä tietokanta päivittyy nopeaa tahtia. Työpaikat ja järjestöt voivat ostaa oman sydäniskurinsa Merplast Oyj:ltä, ja saavat samalla asiantuntevaa neuvoa sen käyttöön ja huoltoon liittyen.
Haastattelimme asiakastamme, joka on ollut Merplastin asiakkaana jo useamman vuoden. Uutena tulokkaana asiakkaan tiloissa ovat sydäniskurit.

Ylläpitotehtävät Puijon hyppyrimäestä Kallaveden pinnan alle

Mestar on Kuopion kaupungin omistama liikelaitos, jonka palveluihin kuuluu muun muassa katujen, viheralueiden ja liikuntapaikkojen kunnossa- ja puhtaanapitotyö sekä sähköverkkojen rakentaminen ja ylläpito. Mestar työllistää vakituisesti noin 200 henkilöä, jonka lisäksi sesonkiaikoina palkataan yli 100 määräaikaista työntekijää. 

Petri Jäntti on Mestarin kuljetuspäällikkö, jonka vastuulla on auto- ja konekalustojen hankinta sekä kiinteistön turvallisuuspäällikön tehtävät.
- Olen osallisena Mestarin hankinnoissa, Petri kertoo tehtävistään.

Kilpailutuksesta asiakkaaksi

Mestar tuli Merplastin asiakkaaksi IS-Hankinta Oy:n järjestämän kilpailutuksen kautta. Mestarilla on useita ”tukikohtia”, kuten toimistoja ja rakennustyömaita, eri puolilla kaupunkia, joihin jokaiseen on hankittu yleisimmät ensiaputarvikkeet ja sydäniskurit. Mestar on ulkoistanut ensiaputarvikkeiden ajankohtaisuuden tarkistamisen Merplastin myyntiedustajalle Mikko Martiskaiselle.

- Mikko käy täällä kuukausittain tarkistamassa ensiaputarvikkeiden varastomme ja tarvittaessa täydentää, Petri kertoo.

- Nyt vuoden sisällä olemme ostaneet defibrillaattoreita useampia.
Sydäniskuri on sijoitettu toimistorakennuksessa keskeiselle paikalle. Se on näkyvästi esillä vilkkaan reitin varrella. Sydäniskurin yläpuolelle on asetettu ohjeet laitteen käyttöön.


Sydäniskuri jokaisella rakennustyömaalla

Mestar on ostanut sydäniskureita paikkoihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä. Rakennustyömailla ja pääkonttorilla työskentelee ja vierailee päivittäin yli 50 henkeä.
- Tässä tukikohdassa on yksi ja kuusi muualla ympäri kaupunkia, Petri sanoo.

Rakennustyömaiden työntekijät saavat sydäniskurin käyttöön kattavan koulutuksen Merplastilta. Vaikka maallikkosydäniskuria onkin helppo käyttää, laitteeseen tutustuminen ennakkoon antaa jopa henkeä pelastavan valmiuden tositilanteen sattuessa.

Mestar suosittelee Merplastia

Petri suosittelee Merplastia ensiaputarvikkeiden myyjänä.
- Merplastin toiminnasta ei ole mitään moittimista, hyvin on toiminut. Ei ole ollut puutteita vaan on koko ajan tavaraa varastossa, Petri kertoo.

Petri on tyytyväinen myös siihen, että saa jatkuvasti tietoa uusista tuotteista.

Sydäniskurit Merplastilta

Merplast Oyj myy Suomen suosituimpia maallikkodefibrillaattorimalleja ja niiden lisävarusteita kuten kiinnitystapoja seinälle. Sydäniskurin ostajaa opastaa myyntiedustaja, jolle laitteen säännöllisen huolloin voi ulkoistaa. Huollossa myyntiedustaja katsoo laitteen toimivuuden, ja vaihtaa tarvittaessa paristot ja elektrodit.
Sydäniskuriin on myös mahdollista tilata laitteen käyttökoulutus henkilökunnalle.
Tutustu Suomen suosituimpaan maallikkosydäniskuriin tästä ja jätä tarjouspyyntö!