Hätäensiapukurssi 8t nyt myös verkkokurssina!

Julkaisimme tänään ensimmäisenä Suomessa puhtaasti verkossa suoritettavan 8 oppitunnin hätäensiapukurssin. 8 tunnin ensiapukurssin voi suorittaa tästä päivästä lähtien kokonaan verkkokoulutuksena.

Ensiaputietojen päivittäminen madaltaa kynnystä ja antaa sekä valmiuksia toimia hätätilanteessa. Hätäensiapukurssi 8t verkkoversiona on kattava paketti ensiaputilanteista sisältäen 12 osa-aluetta. Kokonaisuuteen kuuluvat muun muassa ensiapua vaativan tilanteen tunnistaminen ja hätäpuhelun soittaminen, tajuttoman tunnistaminen ja tajuttomalle annettava ensiapu, sokin oireet ja ensiapu, raajassa olevan suuren verenvuodon tyrehdytys, ensiapu tukehtumassa olevalle henkilölle, elvytys sekä neuvovan sydäniskurin käyttö, palovammat, erilaiset sairauskohtaukset, haavat, hypotermia, murtumat ja nivelvammat, sekä myrkytykset.

Koronaviruksen vuoksi useilla työpaikoilla ensiavun lähikoulutukseen osallistuminen on ollut rajoitettua ja tämän vuoksi etäkoulutusmuodot ja niiden tarve on lisääntynyt. Ensiapuosaamisen ja työnantajan velvollisuudet eivät ole väistyneet poikkeusaikana.

Verkkokoulutus tapahtuu kokonaan verkkoalustalla. Verkkoalustalla on aiheeseen liittyviä kuvia, videoita ja tekstiä - kattavaa mediasisältöä oppimisen tueksi. Verkkoalustalla vastataan eri välivaiheissa kysymyksiin, jonka avulla osaaminen voidaan varmistaa verkkokurssin edetessä. Kurssilainen suorittaa verkkokoulutuksen itselle sopivaan tahtiin. Koulutuksen voi keskeyttää oman aikataulun mukaisesti ja jatkaa samasta kohtaa myöhemmin. Koulutussisältö vastaa hätäensiapukurssin lähikoulutuksen kahdeksaa oppituntia (8 x 45 min). Kurssin aloittamista varten kurssilainen tarvitsee nettiyhteyden, verkko-osoitteen ja sinne syötettävän koodin.

Kurssin voi hankkia yksittäin tai sen voi hankkia yrityskohtaisena lisenssinä, jolloin esimerkiksi 15 henkeä voi suorittaa kurssin samalla koodilla.

Verkkokoulutuksen suorittamisesta muodostuu Hätäensiapukurssi 8t verkkopätevyys ja siitä saa ensiapukortin, joka on voimassa kolme (3) vuotta.

Kysy lisää Hätäensiapukurssi 8t verkkoversiosta myynnistämme info@merplast.fi tai p. 010 279 2606 (ma-pe 8.00 - 16.00).

Lataa esite ensiavun verkkokursseista (pdf)