Safedo Oyj solmi jakelusopimuksen Strykerin kanssa maallikkodefibrillaattoreiden maahantuonnista ja markkinoinnista Suomessa

Safedo Oyj on Suomen johtava sydäniskureiden, eli maallikkodefibrillaattoreiden toimittaja. Haluamme varmistaa, että meillä on markkinoiden parhaat tuotteet tarjottavana asiakkaillemme. Meille tämä tarkoittaa sitä, että edustamamme laitteen tulee olla teknisesti, ominaisuuksiltaan, laadullisesti ja käytettävyydeltään markkinoiden paras. Haluamme, että pystymme seisomaan edustamamme laitteen takana kun mietimme asiakkaillemme parasta vaihtoehtoa useiksi vuosiksi eteenpäin.

Pitkällisen harkinnan perusteella päädyimme solmimaan jakelusopimuksen yhdysvaltalaisen Strykerin kanssa Physio-Control -maallikkodefibrillaattoreista, eli sydäniskureista. Stryker on terveydenhuollon teknologian johtavia yhtiöitä maailmassa. Strykerin liikevaihto on 12,4 miljardia dollaria ja yhtiö työllistää noin 33 000 henkilöä. Safedolla on jatkossa merkittävä rooli Strykerin Physio-Control -maallikkodefibrillaattoreiden maahantuojana Suomessa. Suomessa toimivat asiakkaat voivat jatkossa hankkia laitteita Safedolta tai sen jälleenmyyjiltä.

Linkki:
Lifepak CR 2 -defibrillaattorin, eli sydäniskurin tarkemmat tiedot