Uusia Safedo® -tuotteita!

Uusia mielenkiintoisia Safedo® -tuotteita!

Safedo Oyj on julkaissut kolme uutta kaappiratkaisua, joilla voidaan parantaa työpaikkojen ensiapuvalmiutta! Kaikki ensiapupisteet on merkitty selvästi eri väreillä, jotka kuvaavat niiden käyttötarkoitusta. Vihreä on tarkoitettu ensiapuun, punainen palovammojen hoitoon ja sininen silmänhuuhteluun.

Uusi Safedo® pieni haavanhoitopiste sisältää laadukkaita tuotteita ensiaputilanteisiin. Kaapin sisältö on selkeästi omissa lokeroissaan ja ne on helppo ottaa käyttöön hädän tullessa.

Safedo® palovammapiste on tarkoitettu kohteisiin, joissa on palovammariski. Palovammapisteessä on erilaisia palovammojen ensiapuun tarkoitettuja tuotteita, kuten yksittäinpakattua palovammageeliä, palovammasiteitä isompien palovammojen hoitoon, sekä palovammageeliä pullossa. Lisäksi pisteessä on sidostarvikkeita palovamman suojaamiseen. Palovamman ensihoidossa nopea toiminta on tärkeää - palovamman eteneminen olisi syytä pysäyttää, koska muutoin palovamma voi edetä ja aiheutta pidemmän vaivan.

Safedo® -silmähuuhdepiste on varustettu suosituilla silmähuuhdespray -pulloilla. Kaksi kappaletta spraypulloja sopii erinomaisesti esimerkiksi roskien poistoon silmästä. Spray toimii eri asennoissa ja mikä parasta, silmähuuhdespray ei ole kertakäyttöinen! Vakavamman kemikaalivahingon sattuessa kaapista löytyy kaksi kappaletta pH Neutral -huuhdetta, joka neutralisoi hapon ja emäksen vaikutusta.

Kaikki Safedo® -pisteet valmistutetaan Suomessa!

Kysy lisää myynnistämme info@safedo.fi tai p. 010 279 2600