Ajanvaraaja

Safedon missiona on turvallinen työpaikka. Tiesitkö, että työpaikoilla sattuu vuosittain noin 135 000 työtapaturmaa? Tapaturmia emme pysty estämään, mutta haluamme olla paikalla niiden sattuessa.

Safedo Oyj on suomalainen vuonna 2005 perustettu ensiaputarvikkeiden, koulutusten ja lääkintälaitteiden myyntiin erikoistunut yhtiö. Kuulumme Presto -konserniin joka työllistää 800 henkeä Pohjoismaissa.

Järjestämme työpaikkojen ensiapuvalmiuden kuntoon ja konsultoimme yrityksiä noudattamaan lakeja ja asetuksia ensiapuvalmiuden määrittämisessä. Asiakkaita yhtiöllämme on jo 27 000 ja asiakkaiden määrä kasvaa voimakkaasti. Asiakkaitamme ovat mm. useat kunnat ja kaupungit sekä kaikenkokoiset yritykset, toimialasta riippumatta. 

HAEMME MYYNTIHENKISTÄ HENKILÖÄ SOPIMAAN TAPAAMISIA ALUE-EDUSTAJILLEMME SEKÄ VASTAAMAAN PALVELUIDEMME MARKKINOINNISTA

Oletko positiivista myyntienergiaa huokuva puhelintyön taitaja? Etsimällämme henkilöllä on hyvä ja eteenpäin katsova asenne, pohjakoulutuksella ei ole väliä. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat "maaliahneus", tahto omaksua uutta sekä kyky kehittää omia työskentelytapoja vastaamaan muuttuvaa toimintaympäristöä.

Meillä kaikki työntekijät vetävät yhtä köyttä niin tuloksen tekemisessä kuin yhtiön eteenpäin kehittämisessäkin, joten etsimämme henkilön tulee taitaa sosiaalinen kanssakäynti erilaisten ihmisten kanssa.

TEHTÄVÄKUVAUS
Soitat olemassa oleville ja uusille asiakkaille sopiaksesi alue-edustajallemme tapaamisen asiakkaan luokse työpaikkakäyntiä varten. Osaat varmistua asiakkaiden olemassa olevista tarpeista sekä myös herättää uusia.

Pidät jokaisessa asiakaskontaktissasi huolta yrityksemme laadukkaasta julkisuuskuvasta ja luot täten turvallisempaa huomista Suomessa.

Työaika: Arkisin klo 8-16 tai sopimuksen mukaan.

Palkka: Budjetoitu ansiotaso on 3000 - 4000e / kk. Takuupalkka vähintään 2250,00 euroa / kk. Vaikutat siis palkkaasi omilla suorituksillasi.

SIJAINTIPAIKKANA KUOPION TOIMISTO
Nykyaikaiset ja viihtyisät toimistotilamme sijaitsevat Kuopiossa Kauppakeskus Hermannissa. Työvälineemme ovat nykyaikaiset minkä lisäksi kehitämme olemassa olevia järjestelmiämme vastaamaan asettamiamme kasvutavoitteita. Yrityksemme on vakavarainen ja varma palkanmaksaja. Sinulla on oma rauhallinen työhuone työskentelyä varten.

Hakemukset ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla rekry@safedo.fi

Voit tiedustella asiasta lisää toimitusjohtaja Marko Parviaiselta sähköpostitse marko.parviainen@safedo.fi tai puhelimitse 010 - 279 2601 (arkisin ma - pe 13 - 14).

Täytä työhakemus

Voit hakea meille täyttämällä alla olevan hakemuslomakkeen. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä. 

 

Voit lähettää hakemuksesi palkkatoiveineen myös sähköpostilla: marko.parviainen@safedo.fi