Yritysmyyntineuvottelija

Safedo Oyj on kuopiolainen työpaikkojen ensiapuvalmiuden asiantuntija. Asiakkaita meillä on jo 27 000 kappaletta ympäri Suomea. Olemme vakavarainen (AAA-luottoluokitus) ja vakaa työnantaja. Toteutamme työturvallisuuteen ja ensiapuvalmiuteen liittyviä koulutuksia verkkokoulutuksena, hybridikoulutuksena, webinaareina ja lähikoulutuksina. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme kattavalla valikoimalla ensiaputuotteita ja sydäniskureita. Safedolla on omaa tuotekehitystä ja laadukkaita Avainlipputuotteita.

Haemme vuodelle 2022 merkittävää kasvua ja sen toteuttamiseksi haemme nyt yritysmyyntineuvottelijaa markkinoimaan laadukkaita koulutuksiamme ja sydäniskureita yritysasiakkaille. Työssä vastaat asiakassuhteiden hoitamisesta, tarjousten laatimisesta, uusmyyntitavoitteiden saavuttamisesta ja asiakkaiden arvon kasvattamisesta. Toimit tiiminjäsenenä 8 hengen call center -tiimissä uudessa myyntineuvottelijan tehtävässä.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta myyntityöstä. Voit korvata puuttuvaa kokemusta myytntityöstä sopivalla nälkäisyydellä, ulospäinsuuntautuneisuudella ja pitkäjänteisyydellä. Persoonana tykkäät ja jaksat haastaa itseäsi, olet positiivinen, pitkäjänteinen ja haluat tavoitella erinomaisia tuloksia. Tässä työtehtävässä voit aidosti omalla aktiivisuudella vaikuttaa tulotasoosi!

Työssäsi tarvitset yleisimpiä toimisto-ohjelmia, joten niiden hallinta on välttämätöntä työtehtävän hoitamiseksi.

Työ tapahtuu toimitiloissamme osoitteessa Leväsentie 2, KUOPIO.

LISÄTIEDOT
Voit tutustua yritykseemme osoitteessa https://www.safedo.fi

PALKKAUS
Työtehtävä sisältää asiallisen kiinteän palkkauksen ilman mitään konnankoukkuja, sekä tulospalkkio-osuuden. Tulospalkkion ansiosta sinulla on hyvät edellytykset päästä hyville ansioille. Alkuvaiheessa takuupalkka vähintään 2500 euroa kuukaudessa. Yhtiömme on vakaa ja turvallinen palkanmaksaja.

TYÖTUNNIT
Työajasta voidaan neuvotella. Voit tehdä työtä kokoaikaisesti (37,5h / vko) tai osa-aikaisesti (30h/vko) arkipäivisin klo 8-16 välisenä aikana. Voit itse vaikuttaa työtunteihin.

TYÖHAKEMUS
Lähetä työhakemus osoitteeseen rekry@safedo.fi

Tiedustelut työtehtävästä, Marko Parviainen 010-279 2601 (ma - pe klo 13.00 - 14.00) tai marko.parviainen@safedo.fi 


Työhakemus voi olla vapaamuotoinen tai perinteiseen tapaan hakemus + CV. Meitä kiinnostaa erityisesti miksi sinä olisi paras henkilö tähän työtehtävään, mahdollinen aiempi työkokemus ja suosittelijat.

HAKUAIKA
Hakuaika tehtävään päättyy 31.08.2022. Pyrimme löytämään sopivan henkilön tehtävään mahdollisimman nopeasti, joten saatamme rekrytoida tehtävään soveltuvan henkilön jo hakuajan kestäessä.