Henkilöstöedut

Henkilöstö on yhtiömme tärkein voimavara. Loistavat tulokset eivät synny itsekseen – siksi panostamme henkilöstöömme. Meillä jokainen työntekijä on tulospalkkauksen piirissä. Voit siis omalla toiminnallasi vaikuttaa palkkapussin suuruuteen.

Laadukkaat työvälineet
Innostavaa työympäristöämme tehostamme nykypäivän tekniikalla. Olemme panostaneet vuosien varrella merkittävästi tietojärjestelmiin ja työkaluihin. Toimistolla hyvä ergonomia ja panostus hyviin työolosuhteisiin on meille itsestäänselvää. Toimistolla työskentelevillä on käytössään laadukkaat työtuolit, sähköpöydät ja asialliset näyttöpäätteet. Soittojärjestelmämme ovat ergonomisia ja vähentävät turhaa työtä.

Jatkuva koulutusohjelma
Henkilökohtainen kehittymisesi on meille tärkeää. Meillä saat varmasti alan parhaan myynnillisen koulutuksen. Välillä käytämme kehityksen tukena ulkopuolisia konsultteja. Tämän lisäksi tuemme ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan työn ohessa.

Työterveyshuolto
Työterveyshuoltomme on järjestetty valtakunnallisesti Pihlajalinnassa. Pihlajalinnan monipuolisten palveluiden ansiosta saat apua nopeasti työterveysasioissa etänä tai paikan päällä.

Kilpailut
Kilpailut ovat meille säännöllinen tapa ruokkia hyvää myyntihenkeä. Jos olet kilpailuhenkinen ja haluat voittaa, meillä pääset toteuttamaan itseäsi. Kilpailupalkintona on ulkomaan matkoja, rahaa, lahjakortteja ja muita hyviä palkintoja.

Voit kysyä lisää henkilöstöeduistamme rekrytoivalta esimieheltä.