Kurssisihteerin avustaja

Safedo Oyj on kuopiolainen työpaikkojen ensiapuvalmiuden asiantuntija. Asiakkaita meillä on jo 27 000 kappaletta ympäri Suomea. Olemme vakavarainen (AAA-luottoluokitus) ja vakaa työnantaja. Toteutamme työturvallisuuteen ja ensiapuvalmiuteen liittyviä koulutuksia verkkokoulutuksena, hybridikoulutuksena, webinaareina ja lähikoulutuksina.

Liiketoimintamme kasvun vuoksi haemme nyt osa-aikaista avustajaa kurssisihteerillemme vastaamaan järjestämiemme koulutusten käytännön järjestelyistä ja todistusten lähettämisestä. Hoidat myös tarvittaessa kursseihin liittyvää asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävä on osa-aikainen, noin 4 tuntia päivässä (arkipäivisin kello 8 - 16 välisenä aikana). Voit vaikuttaa päiväkohtaisiin työtunteihin itse (sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen) ja tehdä kesäaikana esimerkiksi pidempääkin päivää.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta huolellisuutta ja tarkkuutta, ripeää työskentelyotetta ja järjestelmällisyyttä. Työssäsi tarvitset yleisimpiä toimisto-ohjelmia, joten niiden hallinta on välttämätöntä työtehtävän hoitamiseksi.

Työ tapahtuu toimitilassamme osoitteessa Leväsentie 2, KUOPIO.

LISÄTIEDOT
Voit tutustua yritykseemme osoitteessa https://www.safedo.fi

PALKKAUS
Sopimuksen mukaan, kiinteä tuntipalkka.

TYÖTUNNIT
Osa-aikainen, n. 4 tuntia arkipäivisin klo 8-16 välisenä aikana. Voit itse vaikuttaa työtunteihin.

TYÖHAKEMUS
Lähetä työhakemus osoitteeseen rekry@safedo.fi

Työtehtävään liittyvät kysymykset voit osoittaa myös samaan sähköpostiosoitteeseen.

Työhakemus voi olla vapaamuotoinen tai perinteiseen tapaan hakemus + CV. Meitä kiinnostaa erityisesti miksi sinä olisi paras henkilö tähän työtehtävään, mahdollinen aiempi työkokemus ja suosittelijat.

HAKUAIKA
Hakuaika tehtävään päättyy 20.05.2022.