Kurssisihteeri

Safedo Oyj on kuopiolainen työpaikkojen ensiapuvalmiuden asiantuntija. Asiakkaita meillä on jo 27 000 kappaletta ympäri Suomea. Olemme vakavarainen (AAA-luottoluokitus) ja vakaa työnantaja. Toteutamme työturvallisuuteen ja ensiapuvalmiuteen liittyviä koulutuksia verkkokoulutuksena, hybridikoulutuksena, webinaareina ja lähikoulutuksina.

Liiketoimintamme kasvun vuoksi haemme nyt KURSSISIHTEERIÄ vastaamaan järjestämiemme koulutusten käytännön järjestelyistä. Hoidat kursseihin liittyvää asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse.

Vastaat siitä, että asiakkaat voivat suorittaa järjestämämme kurssit vaivattomasti ja ohjeistat heitä tarpeen mukaan kursseihin liittyvissä asioissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta huolellisuutta ja tarkkuutta, ripeää työskentelyotetta ja järjestelmällisyyttä. Työssäsi tarvitset yleisimpiä toimisto-ohjelmia, joten niiden hallinta on välttämätöntä työtehtävän hoitamiseksi.

Työ tapahtuu toimitilassamme osoitteessa Leväsentie 2, KUOPIO.

LISÄTIEDOT
Voit tutustua yritykseemme osoitteessa https://www.safedo.fi

TYÖHAKEMUS
Lähetä työhakemus osoitteeseen rekry@safedo.fi

Työhakemus voi olla vapaamuotoinen tai perinteiseen tapaan hakemus + CV. Meitä kiinnostaa erityisesti miksi sinä olisi paras henkilö tähän työtehtävään, mahdollinen aiempi työkokemus ja suosittelijat.

HAKUAIKA
Hakuaika tehtävään päättyy 8.10.2021.