Myyntiedustaja

Safedon missiona on turvallinen työpaikka. Tiesitkö, että työpaikoilla sattuu vuosittain noin 135 000 työtapaturmaa? Tapaturmia emme pysty estämään, mutta haluamme olla paikalla niiden sattuessa.

Safedo Oyj on suomalainen vuonna 2005 perustettu ensiaputarvikkeiden, koulutusten ja lääkintälaitteiden myyntiin erikoistunut yhtiö. Järjestämme työpaikkojen ensiapuvalmiuden kuntoon ja konsultoimme yrityksiä noudattamaan lakeja ja asetuksia ensiapuvalmiuden määrittämisessä. Asiakkaita yhtiöllämme on jo 27 000 ja asiakkaiden määrä kasvaa voimakkaasti. Asiakkaitamme ovat mm. kaikenkokoiset yritykset, toimialasta riippumatta.

HAEMME MYYNTIHENKISTÄ HENKILÖÄ VASTAAMAAN TUOTTEIDEMME MYYNNISTÄ YRITYS- JA KUNTA-ASIAKKAILLEMME SEURAAVALLE MYYNTIALUEELLE:

  • KANTA-HÄME - PÄIJÄT-HÄME


Oletko positiivista myyntienergiaa huokuva myynnin ammattilainen? Etsimällämme henkilöllä on hyvä ja eteenpäin katsova asenne, pohjakoulutuksella ei ole väliä. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat "maaliahneus", tahto omaksua uutta sekä kyky kehittää omia työskentelytapoja vastaamaan muuttuvaa toimintaympäristöä.

Meillä kaikki työntekijät vetävät yhtä köyttä niin tuloksen tekemisessä kuin yhtiön eteenpäin kehittämisessäkin, joten etsimämme henkilön tulee taitaa sosiaalinen kanssakäynti erilaisten ihmisten kanssa. Yhteistyössäsi sinua auttaa ajanvarauspalvelumme, joka sopii asiakastapaamisia yrityksille ja yhteisöille.

TEHTÄVÄKUVAUS
Vastaat nykyisten asiakkaidemme hyvästä hoidosta ja uusien asiakkaiden hankinnasta. Osaat varmistua asiakkaiden olemassa olevista tarpeista sekä myös herättää uusia.

Pidät jokaisessa asiakaskontaktissasi huolta yrityksemme laadukkaasta julkisuuskuvasta ja luot täten turvallisempaa huomista Suomessa. 

Etsimme pitkäjänteistä työntekijää mielenkiintoiseen työtehtävään!


Työaika: Arkisin klo 8-16, matka-aikaa ei lueta työajaksi. Työ sisältää matkustamista.

Palkka: Kyseisen myyntialueen tulospalkkio sisältäen myyntibonukset ja kulukorvaukset on ollut keskimäärin arviolta 6000 euroa / kk. Alkuvaiheessa takuupalkka 4kk ajan, jonka jälkeen tulospalkkaus.

Hakemukset ja lisätiedot

Voit tiedustella asiasta lisää toimitusjohtaja Marko Parviaiselta, marko.parviainen@safedo.fi

Lähetä hakemus ja CV 22.10.2021 mennessä rekry@safedo.fi

Täytä työhakemus

Voit hakea meille täyttämällä alla olevan hakemuslomakkeen. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä. 

 

 Voit lähettää hakemuksesi palkkatoiveineen myös sähköpostilla: rekry@safedo.fi