Myyntiedustaja

Safedon missiona on turvallinen työpaikka. Tiesitkö, että työpaikoilla sattuu vuosittain noin 135 000 työtapaturmaa? Tapaturmia emme pysty estämään, mutta haluamme olla paikalla niiden sattuessa. Asiakasmäärämme on kasvanut voimakkaasti joka vuosi ja olemme tänä päivänä merkittävä toimittaja Suomessa. Valmistutamme useita tuotteita Safedo® -tuotemerkillä.

Safedo Oyj on suomalainen vuonna 2005 perustettu ensiaputarvikkeiden, koulutusten ja sydäniskureiden myyntiin erikoistunut yhtiö. Olemme osa Presto -konsernia, jonka liikevaihto on hieman yli miljardi kruunua ja työllistää noin 800 henkeä.

Järjestämme työpaikkojen ensiapuvalmiuden kuntoon ja konsultoimme yrityksiä noudattamaan lakeja ja asetuksia ensiapuvalmiuden määrittämisessä. Asiakkaitamme ovat mm. kaikenkokoiset yritykset, toimialasta riippumatta.

HAEMME MYYNTIHENKISTÄ HENKILÖÄ VASTAAMAAN TUOTTEIDEMME MYYNNISTÄ YRITYS- JA KUNTA-ASIAKKAILLEMME (B2B) SEURAAVALLE MYYNTIALUEELLE:

  • HELSINKI (PÄÄKAUPUNKISEUTU)

Oletko positiivista myyntienergiaa huokuva myynnin ammattilainen? Etsimällämme henkilöllä on hyvä ja eteenpäin katsova asenne, pohjakoulutuksella ei ole väliä. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat "maaliahneus", tahto omaksua uutta sekä kyky kehittää omia työskentelytapoja vastaamaan muuttuvaa toimintaympäristöä.

Meillä kaikki työntekijät vetävät yhtä köyttä niin tuloksen tekemisessä kuin yhtiön eteenpäin kehittämisessäkin, joten etsimämme henkilön tulee taitaa sosiaalinen kanssakäynti erilaisten ihmisten kanssa. Yhteistyössäsi sinua auttaa ajanvarauspalvelumme, joka sopii asiakastapaamisia yrityksille ja yhteisöille. Meillä on laaja asiakaskunta pääkaupunkiseudulla.

TEHTÄVÄKUVAUS
Vastaat nykyisten asiakkaidemme hyvästä hoidosta ja uusien asiakkaiden hankinnasta. Osaat varmistua asiakkaiden olemassa olevista tarpeista sekä myös herättää uusia. Ajanvarauspalvelumme auttaa sinua keskittymään tulokselliseen myyntiin.

Etsimme pitkäjänteistä työntekijää mielenkiintoiseen, palkitsevaan työtehtävään!

Työaika: Arkisin klo 8-16, matka-aikaa ei lueta työajaksi. Työ sisältää matkustamista.

Palkka: Kyseisen myyntialueen tulospalkkio sisältäen myyntibonukset ja kulukorvaukset on ollut keskimäärin arviolta 6000 euroa / kk. Alkuvaiheessa takuupalkka 4kk ajan, jonka jälkeen tulospalkkaus.

Hakemukset ja lisätiedot

Voit tiedustella asiasta lisää myyntijohtaja Juha-Matti Räsäseltä, juha-matti.rasanen@safedo.fi tai puhelimitse 010 - 279 2615.

Lähetä hakemus ja CV 23.9.2022 mennessä rekry@safedo.fi

Täytä työhakemus

Voit hakea meille täyttämällä alla olevan hakemuslomakkeen. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä. 

 

 Voit lähettää hakemuksesi palkkatoiveineen myös sähköpostilla: rekry@safedo.fi