Puhelinmyyjä

Safedon missiona on turvallinen työpaikka. Tiesitkö, että työpaikoilla sattuu vuosittain noin 135 000 työtapaturmaa? Tapaturmia emme pysty estämään, mutta haluamme olla paikalla niiden sattuessa. Asiakasmäärämme on kasvanut voimakkaasti joka vuosi ja olemme tänä päivänä merkittävä toimittaja Suomessa. Valmistutamme useita tuotteita Safedo® -tuotemerkillä.

Safedo Oyj on suomalainen vuonna 2005 perustettu ensiaputarvikkeiden, koulutusten ja sydäniskureiden myyntiin erikoistunut yhtiö. Olemme osa Presto -konsernia, jonka liikevaihto on hieman yli miljardi kruunua ja työllistää noin 800 henkeä.

Järjestämme työpaikkojen ensiapuvalmiuden kuntoon ja konsultoimme yrityksiä noudattamaan lakeja ja asetuksia ensiapuvalmiuden määrittämisessä. Asiakkaitamme ovat mm. kaikenkokoiset yritykset, toimialasta riippumatta.

HAEMME PUHELINMYYJÄÄ MARKKINOIMAAN SYDÄNISKUREITA YRITYS- JA KUNTA-ASIAKKAILLE

Tarkoituksemme on kasvaa myös ensi vuonna, jonka vuoksi haemme lisää työntekijöitä! 💥 Hyvälle ja aktiiviselle tekijälle mahdollisuus erinomaiseen ansiotasoon!

Vain 10 minuuttia aikaa – sydäniskuri voi pelastaa hengen

Äkilliseen sydänpysähdykseen sairaalan ulkopuolella kuolee Suomessa vuosittain 5000 ihmistä. Yleensä vain 2–5% sydänkohtauksen saaneista selviää hengissä.

Jos sydäniskuria eli deffaa käytetään heti sydänpysähdyksen tapahduttua, pelastuu jopa 2/3 autettavista. Ensimmäiset 10 minuuttia ovat elintärkeitä. Jokainen viiveminuutti heikentää eloonjäämisen todennäköisyyttä.

Kuka tahansa voi käyttää defibrillaattoria eli sydäniskuria ja pelastaa ihmishengen. Onko sydäniskuri saatavilla, jos sydän pysähtyy? Defibrillaattori kuuluu julkisiin tiloihin, työpaikalle, kotiin, mökille – aina lähelle apua tarvitsevaa ihmistä.

 

✅️ Tehtäväsi on markkinoida sydäniskureita yritys- ja kunta-asiakkaille. Meillä Safedolla asiakkaita on jo 27 000, joten ihan tyhjästä sinun ei tarvitse lähteä liikkeelle!

✅️ Tarjoamasi sydäniskuri on hinta-laatu -suhteelta erinomainen ja kuuluu konsernimme omaan maahantuontiin

✅️ Takuupalkka vähintään 2250€/kk ensimmäisen neljän kuukauden ajan. Sen jälkeen tulospalkkio arviolta n. 3000-4000€/kk.

✅️ Olet osa kymmenen hengen tiimiämme

✅️ Laaja asiakaskunta - asiakkaitamme ovat erikokoiset työpaikat (yritykset ja kunnallinen sektori)

✅️ Tarvittaessa tehtävässä tukee aluemyynti, joka voi esitellä kiinnostuneille asiakkaille tarkemmin sydäniskuria ja myös käyttökouluttaa laitteen paikan päällä

 ☝️ Odotamme sinulta: positiivista ja aktiivista otetta työhön, kykyä saada päätöksiä aikaan, vastuunottoa omista tuloksista, sekä kokemusta puhelintyöskentelystä.

Meillä kaikki työntekijät vetävät yhtä köyttä niin tuloksen tekemisessä kuin yhtiön eteenpäin kehittämisessäkin, joten etsimämme henkilön tulee taitaa sosiaalinen kanssakäynti erilaisten ihmisten kanssa. 

Etsimme pitkäjänteistä työntekijää mielenkiintoiseen, palkitsevaan työtehtävään!

Työaika: Arkisin klo 8-16.

Palkka: Alkuvaiheessa takuupalkka vähintään 2250€/kk, jonka jälkeen tulospalkka. Arviolta tulotaso n. 3000 - 4000 € / kk.

Hakemukset ja lisätiedot

Voit tiedustella asiasta lisää call centerin esimies Juha Heiskanen, juha.heiskanen@safedo.fi

Lue lisää sydäniskureista osoitteesta: https://www.presto.fi/defibrillaattorit

Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla juha.heiskanen@safedo.fi
Haastattelemme mahdollisesti hakijoita ennen hakuajan päättymistä.

Täytä työhakemus

Voit hakea meille täyttämällä alla olevan hakemuslomakkeen. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä.