Suurasiakkaat

Ensiapuvalmius helposti – palveluna!

Työturvallisuuslaki uusiutui 2002 ja se edellyttää, että työpaikalta löytyy oikeanlaiset ensiaputuotteet työpaikan riskit huomioiden. Lisäksi työpaikan henkilöstön tulee olla ensiaputaitoista. Toimiva ensiapuvalmius edellyttää tarvikkeita, koulutettua henkilökuntaa ja näiden jatkuvaa ylläpitoa.

Asiantunteva yhteistyökumppani helpottaa ensiaputarvikkeiden ja koulutusten ylläpidossa

Safedo Oyj:n asiantunteva henkilöstö kertoo toimintaympäristöön liittyvistä asioista määrittelee yhteistyössä asiakkaan kanssa sopivan välineistön ja ensiapukurssien määrän työpaikalle.

Yhtiössä toimii erillinen suurasiakastiimi, joka vastaa suurten yhtiöiden ja organisaatioiden ensiapuvalmiuden toteuttamisesta. Koko maan kattava organisaatiomme pystyy palvelemaan toimipisteitänne koko maassa.

Ensiapuvarustus ja koulutukset palveluna yhdeltä toimittajalta

Vuosisopimus on helppo tapa ulkoistaa pisteiden ylläpito meille. Safedo kartoittaa, inventoi ja huolehtii pisteiden sisällön riittävyydestä sovituin määräajoin. Alkuvaiheessa asiantuntijamme kanssa sovitaan lähtötilanteen pohjalta sopiva valmius ja esimerkiksi ensiapukurssien kierto. Saatte samalta toimittajalta sekä välineet että kurssit kaikkialle Suomeen. Ensiaputarvikkeet ja -kurssit ovat myös KELA -korvauskelpoista. Kattava ja ajantasainen raportointimme mahdollistaa korvausten täysimääräisen hyödyntämisen kaikkien hankintojen osalta. Erityisesti asiakas säästää välillisissä kustannuksissa, jotka liittyvät lakisääteisten velvoitteiden hoitamiseen. Hyvin hoidettu työsuojelu säästää myös sairauspoissaoloissa ja tapaturmiin liittyvissä kustannuksissa!

Paikallista palvelua asiakkaan toimipaikassa

Safedon toiminta-alue on laaja. Merkittävä vahvuutemme on, että pystymme toteuttamaan kaikki palvelut tasalaatuisesti asiakkaan luona missä tahansa Suomessa. Oman asiakasvastuullisen yhteyshenkilön kanssa ensiapuvalmiuden suunnittelu ja toteutus on helppoa. Saman yhteyshenkilön kanssa voidaan sopia toimituksiin ja laskutuksiin liittyvistä yksityiskohdista. Jos teille tulee muutostarpeita, yhteydenotto omalle asiakasvastaavalle riittää!

Palvelumallilla saadaan tehokkuutta prosesseihin

Vuosisopimusasiakkaiden pisteet inventoidaan sovituin väliajoin. Toimitetut välineet laskutetaan koontilaskulla esimerkiksi kerran kuukaudessa sovitulla tavalla eriteltynä. Ostolaskujen määrän vähentäminen tuo kustannussäästöjä. Safedolla on valmius laskuttaa asiakkaitaan sähköisesti.

Edut suurasiakkaille:

  • Valmiiksi neuvotellut hinnat tuotteille
  • Ostotapahtumia on vähemmän, yksi yhteistyökumppani ja esimerkiksi vain yksi koontilasku kuukaudessa. Päällekkäisten tilausten määrä vähenee. Suorat ja välilliset kustannukset pienenevät huomattavasti.
  • Valtakunnallisella raportoinnilla voidaan varmistua esimerkiksi KELA -korvausten täysimääräisestä hakemisesta
  • Oma varastointi voidaan minimoida, jolloin välineiden elinkaaren hallinta helpottuu. Toimitamme välineet vaikkapa suoraan pisteisiin (kysy lisää alue-edustajalta).
  • Aikaavievät, mutta kriittiset tehtävät jäävät pois; pisteiden tarkistus, tilauksen kokoaminen ja tilaaminen vaatii osaavan henkilöstönne arvokasta työaikaa
  • Samalla kun ostot keskitetään yhdelle toimijalle, voidaan turhien tuotteiden määrää karsia.
  • Parhaiten soveltuvat välineet ja ensiapukurssit samalta toimittajalta koko maassa
  • Asiantunteva yhteistyökumppani tuhansien eri toimialoilla toimivien asiakkaiden kokemuksella tuo ajantasaisen tiedon organisaatioonne
  • Mikäli haluatte hoitaa pisteet edelleen sisäisesti, voimme toimia vain sopimustoimittajana

Lataa esite suurasiakaskonseptistamme (pdf)

Voittamamme julkisyhteisöjen kilpailutukset koskien ensiaputarvikkeita:

Kilpailutuksissa yrityksemme on valittu sopimustoimittajaksi seuraaville julkisyhteisöille: Helsingin, Turun, Vantaan, Kuopion, Porin, Raision, Harjavallan, Suonenjoen, Seinäjoen, Joensuun, Lieksan, Nurmeksen, Pieksämäen, Iisalmen, Kiuruveden ja Varkauden kaupungeille, Siilinjärven, Maaningan, Liedon, Taivassalon, Tervon, Leppävirran, Tuusniemen, Vesannon, Sonkajärven, Lapinlahden, Juankosken, Kaavin, Outokummun, Liperin, Kiteen, Polvijärven, Tohmajärven, Kontiolahden, Ilomantsin, Juuan, Heinäveden, Vieremän, Rääkkylän, Rautjärven, Rautavaaran ja Rautalammin kunnille, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirille, Savon koulutuskuntayhtymälle, Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymälle, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle, Nurmeksen ja Valtimon terveydenhuollon kuntayhtymälle, Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymälle, Sakupe Oy:lle, Pielaveden ja Keiteleen kansanterveystyön kuntayhtymälle, Servicalle, Niiralan kulmalle, Kuopion opiskelija-asunnot Oy:lle, Istekki Oy:lle, Kuhilas Oy:lle, Jätekukko Oy:lle, Kiinteistö Oy Suonenjoen vuokrataloille, Kuopion seudun päihdepalvelusäätiölle, Keski-Savon Vesi Oy:lle, KYS Kiinteistöt Oy:lle, Kirkkopalvelut ry:lle, Leppävirran seurakunnalle ja Pohjois-Savon liitolle.

Ensiapukoulutukset

Ensiapukoulutuksia järjestämme valtakunnallisesti laajasti mm. poliisille.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu, p. 010 279 2600
info@safedo.fi