Työpaikat

Vuodesta 2005 olemme toteuttaneet ensiapuratkaisuja jo 27 000 asiakkaallemme. Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. sairaanhoitopiirit, työnantajat yksityisellä ja julkisella sektorilla, puolustusvoimat ja muut viranomaiset. Asiakasmäärämme on kasvanut voimakkaasti joka vuosi ja olemme tänä päivänä merkittävä toimittaja Suomessa. Valmistutamme useita tuotteita Safedo® -tuotemerkillä.

Laajan kokemuksemme ansiosta meillä on selvä näkemys erilaisten toimipaikkojen ensiapuvalmiuden kehittämisestä. Toimimme kolmella sektorilla; suoramyyntiasiakkaat, suurasiakkaat ja terveydenhuollon asiakkaat.

Tarjoamme monipuolisen asiakaskunnan, henkilökohtaisen koulutusohjelman ja erittäin hyvät työkalut oman uran rakentamiseen. Safedo Oyj tarjoaa sopivasti haasteita myyntihenkisille ihmisille. Kehittyvä ja kasvava organisaatio tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä erilaisissa työtehtävissä omien kykyjen ja kehityksen mukaan. Yrityksemme palvelee useita eri sektorin asiakkaita, joten pystyt hyödyntämään omaa kokemustasi ja taustaasi erinomaisesti myös meillä Safedo Oyj:lla.

Avoimet työpaikat

Ajanvaraaja
Asiakastapaamisten sopiminen aluemyyjillemme olemassa oleville ja uusille yritys- ja organisaatioasiakkaille

Safedo Oyj on osa Presto -konsernia. Presto on perustettu vuonna 1959 ja se on Pohjoismaiden johtava turvallisuuskouluttaja ja paloturvallisuuden toimija. Kokonaisratkaisujen, koulutuksen ja konsultoinnin avulla luomme paloturvallisia ympäristöjä pienille ja suurille yrityksille kaikkialla Pohjoismaissa. Vierailemme vuosittain 60 000 asiakkaalla, koulutamme vuosittain yli 130 000 henkilöä Pohjoismaissa. Näin luomme turvallista, nykyaikaista ja kestävää palontorjuntaa sekä turvallisuusosaamista työpaikoilla. Preston liikevaihto on hieman yli miljardi kruunua ja se työllistää noin 1500 henkeä.