Työturvallisuuskouluttaja

Safedo Oyj:n missiona on turvallinen työpaikka. Tiesitkö, että työpaikoilla sattuu vuosittain noin 135 000 työtapaturmaa? Tapaturmia emme pysty estämään, mutta haluamme olla paikalla niiden sattuessa.

Safedo Oyj on suomalainen vuonna 2005 perustettu ensiaputarvikkeiden, koulutusten ja lääkintälaitteiden myyntiin erikoistunut yhtiö. Järjestämme työpaikkojen ensiapuvalmiuden kuntoon ja konsultoimme yrityksiä noudattamaan lakeja ja asetuksia ensiapuvalmiuden määrittämisessä. Asiakkaita yhtiöllämme on jo 25 000 ja asiakkaiden määrä kasvaa voimakkaasti.

HAEMME TYÖTURVALLISUUSKOULUTTAJAA

Oletko positiivista energiaa huokuva kouluttaja jonka sydäntä lähellä on työturvallisuuteen liittyvät asiat? Onko sinulla Työturvallisuuskortti® -kouluttajan pätevyys?

Etsimällämme henkilöllä on hyvä ja eteenpäin katsova asenne. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat tahto omaksua uutta sekä kyky kehittää omia työskentelytapoja vastaamaan muuttuvaa toimintaympäristöä.

Meillä kaikki työntekijät vetävät yhtä köyttä parhaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi, tuloksen tekemiseksi ja yhtiön eteenpäin kehittämisessäkin, joten etsimämme henkilön tulee taitaa sosiaalinen kanssakäynti erilaisten ihmisten kanssa.

TEHTÄVÄKUVAUS
Koulutat asiakkaillemme erilaisia työturvallisuuteen liittyviä kursseja, mukaan lukien Työturvallisuuskortti® -koulutuksia. Tämän vuoksi sinulla tulee olla pätevyys kurssien pitämiseen. Lisäksi autat meitä kehittämään koulutusmateriaaleja sekä videoita myös muita työturvallisuuskursseja ajatellen.

Työaika: Arkisin klo 8-16 tai sopimuksen mukaan.

Palkka: Sopimuksen mukaan

Hakemukset ja lisätiedot:
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen marko.parviainen@safedo.fi

Voit tiedustella asiasta lisää toimitusjohtaja Marko Parviaiselta, marko.parviainen@safedo.fi