Varastotyöntekijä

Safedo Oyj on kuopiolainen työpaikkojen ensiapuvalmiuden asiantuntija. Asiakkaita meillä on jo 27 000 kappaletta ympäri Suomea. Olemme vakavarainen (AAA-luottoluokitus) ja vakaa työnantaja. 

Liiketoimintamme kasvun vuoksi haemme nyt varastotyöntekijää.

Vastaat tilausten keräilystä, tuotteiden pakkaamisesta, tuotteiden kokoamisesta, saapuvien tavaroiden vastaanottamisesta ja kirjaamisesta jne. yleisistä varaston työtehtävistä. Työ tehdään arkipäivisin kello 8 - 16 välisenä aikana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta huolellisuutta ja tarkkuutta, ripeää työskentelyotetta ja järjestelmällisyyttä. Työssäsi tarvitset yleisimpiä toimisto-ohjelmia, joten niiden hallinta on välttämätöntä työtehtävän hoitamiseksi.

Työ tapahtuu toimitilassamme osoitteessa Leväsentie 2, KUOPIO.

LISÄTIEDOT
Voit tutustua yritykseemme osoitteessa https://www.safedo.fi

PALKKAUS
Sopimuksen mukaan, kiinteä tuntipalkka.

TYÖTUNNIT
37,5 tuntia viikossa, arkisin klo 8-16 välisenä aikana. 

TYÖHAKEMUS
Lähetä työhakemus osoitteeseen rekry@safedo.fi

Työtehtävään liittyvät kysymykset voit osoittaa myös samaan sähköpostiosoitteeseen.

Työhakemus voi olla vapaamuotoinen tai perinteiseen tapaan hakemus + CV. Meitä kiinnostaa erityisesti miksi sinä olisi paras henkilö tähän työtehtävään, mahdollinen aiempi työkokemus ja suosittelijat.

HAKUAIKA
Hakuaika tehtävään päättyy 22.07.2022.

Safedo Oyj on osa Presto -konsernia. Presto on perustettu vuonna 1959 ja se on Pohjoismaiden johtava turvallisuuskouluttaja ja paloturvallisuuden toimija. Kokonaisratkaisujen, koulutuksen ja konsultoinnin avulla luomme paloturvallisia ympäristöjä pienille ja suurille yrityksille kaikkialla Pohjoismaissa. Vierailemme vuosittain 60 000 asiakkaalla, koulutamme vuosittain yli 130 000 henkilöä Pohjoismaissa. Näin luomme turvallista, nykyaikaista ja kestävää palontorjuntaa sekä turvallisuusosaamista työpaikoilla. Preston liikevaihto on hieman yli miljardi kruunua.